Jde nám o spokojenost všech poctivých a pracovitých lidí v regionu

Vlastislav Navrátil zvolen předsedou regionální organizace TOP 09 Vsetín

9. 5. 2011

 

V sobotu 7.5. 2011 se ve Valašském Meziříčí uskutečnil sněm regionální organizace TOP 09 Vsetínsko. Místo konání předznamenalo výsledek volby šéfa regionu. Dvacítkou delegátů byl jednoznačně zvolen do čela regionálního výboru Vlastislav Navrátil, někdejší radní a současný opoziční zastupitel Valašského Meziříčí.

„Delegáti zvolili rovnoměrné zastoupení, každá místní organizace má ve vedení svého zástupce. Se složením pracovního týmu jsem velmi spokojen. Region povedeme svědomitě, jde nám o spokojenost všech poctivých a pracovitých lidí v regionu. Jestli se nám to podaří, to se ukáže za rok v krajských volbách,“ naznačil zkušený komunální politik V. Navrátil. První místopředsedou se stal vsetínský radní Stanislav Pavelec, dalším místopředsedou byl zvolen předseda místní organizace Rožnov pod Radhoštěm Jiří Brož. Regionální výbor nově doplní také předseda místní organizace Zubří Tomáš Dořičák a starosta Kunovic Josef Haša.

„Oceňuji odhodlání všech delegátů regionálního sněmu. Je důležité nenechat se odradit různými kauzami ve vrcholné politice. TOP 09 chce pracovat a dnešní sněm je toho důkazem. Změnili jsme velkou politiku, zabojovali jsme i na komunální úrovni a nyní nás čeká úkol nějtěžší: vystavit účet velké koalici v krajských volbách,“ povzbudil delegáty krajský předseda TOP 09 E. Uher.

Sněm se zabýval také volbou revisních orgánů a delegátů na krajský sněm, který se uskuteční v září 2011. Velký prostor byl věnován práci expertních komisí a systému vnitřního vzdělávání „Chceme nabízet lidem nejen kvalitní program, ale především zkušené politiky, kteří jsou na práci ve volených funkcích připraveni a vědí, do čeho jdou,“ shrnul Uher základní smysl seminářů pro komunální zastupitele a budoucí kandidáty.

Petr Jan Kryštof
Manažer TOP 09 Zlínský kraj
604229311

Ve Valašském Meziříčí dne 7. Května 2011

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme