Baroň: TOP tým a Ježíškova vnoučata pomáhala ve Vizovicích

12. 1. 2018

TOP tým daroval šest invalidních vozíků klientům sanatoria TOPAS ve Vizovicích. Členové mládežnické organizace TOP 09 se tak zapojili do charitativní akce Ježíškova vnoučat. V jejím rámci může každý plnit sny seniorů.

„Dnes jsem měl příležitost předat v sanatoriu TOPAS ve Vizovicích šest invalidních vozíků, a to díky naší mládežnické organizaci TOP tým, která se zapojila do charitativní akce Ježíškova vnoučata. Speciálně bych chtěl poděkovat Jirkovi Hradeckému, organizátorovi sbírky. Díky patří také všem členům TOP týmu, kteří se finančně podíleli," říká 1. místopředseda TOP týmu ve Zlínském kraji Milan Baroň.

Členové TOP týmu se před Vánocemi rozhodli pomoci klientům sanatoria TOPAS ve Vizovicích. Vybrali mezi dostatečně velkou částku, za kterou mohli zakoupit celkem šest invalidních vozíků.

Dle slov paní ředitelky Jany Berkové se jednalo o významnou pomoc. Ve Vizovicích mají přes 200 klientů, z nichž značná část vozíky potřebuje. Jsem rád, že jsme mohli alespoň trošičku přispět ke zkvalitnění života seniorů. Jednou budeme všichni staří, dá-li pánbůh a doufám, že tehdy se o nás také někdo tak dobře postará," pokračuje Milan Baroň, který je zároveň předsedou zlínské regionální organizace TOP 09.

TOP tým se touto akcí zapojil do charitativní sbírky Ježíškova vnoučata. V jejím rámci mohou lidé plnit sny seniorů po celé České republice.

Emil Sedlařík, krajský manažer

Štítky
Osobnosti: Milan Baroň
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme