Vandame: Ověřte si potenciál podnikatelských nápadů s  odborníky z praxe

24. 2. 2022

Jedním z mých politických cílů je, aby mělo naše město pestrou podnikatelskou komunitu a drželo  krok s okolním světem. V dnešní koronavirové době jsou schopní a féroví podnikatelé ti, kteří často dostávají zabrat a zároveň na nich stojí ekonomická prosperita ještě víc než dřív.

Podnikání se většinou klube a rozvíjí postupně, při práci, při škole nebo vedle rodiny. K tomu abychom mohli eliminovat různá rizika, která s sebou podnikatelské projekty nesou, je výhodné je konzultovat nebo se poučit od těch, kteří  už v tomto ohledu uspěli a jsou ochotni své zkušenosti sdílet. Městské coworkingové centrum HUB 123 v Uherském Hradištiu vzniklo  k tomu, aby se mohli realizovat všichni, kteří se chtějí postavit na vlastní nohy, jsou schopni vzít odpovědnost do vlastních rukou a motivuje je větší pracovní svoboda.

Od března jsme pro vás připravili sérii workshopů a konzultací, které povedou mnohým známé tváře z lokálního byznysového prostředí. Jedná se o podnikatelskou akademii Raz dva tři podnikej!. Budeme se věnovat tomu, jak lze nápad nebo mladý projekt uchopit, jak se popasovat s účetnictvím a daněmi, jak získat a udržet si zákazníky. Dozvíte se, jak funkčně nastavit marketigovou komunikaci, ochránit si svoji značku nebo správně nastavit cenu.

Za pár týdnů tak můžete získat informace, které by  vám jinak zabraly měsíce nebo roky. Obklopit se správnými lidmi je  pro každý nový projekt přidanou hodnotou.  Akademii jsme vytvořili pro  všechny podnikavce s nápadem, začínající podnikatele, nové s.r.o. i OSVČ – tedy všechny, kteří chtějí vydělávat smysluplnou prací, třeba při zaměstnání, založit si malou lokální firmičku, stát se profesionálem na volné noze nebo klidně míří do mezinárodního prostředí. Určeno také studentům!  Přihlásit se můžete na e-mailu: vendula@hub123.cz

Zuzana Vandame, radní města Uherské Hradiště

Štítky
Osobnosti: Zuzana Vandame
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme