Václavík: Proč jsem vstoupil do TOPky?

24. 5. 2023

Narodil jsem se v roce 1989 ve Zlíně, kde jsem dokončil střední školu a následně jsem si splnil sen a byl jsem přijat na právnickou fakultu, a to konkrétně Univerzity Palackého v Olomouci, kterou jsem úspěšně dokončil a po absolvování povinné koncipientské praxe a složení zkoušek jsem si ve Zlíně otevřel vlastní advokátní kancelář.

Nespokojenost s tehdejší politickou a společenskou situací mě v roce 2021 přiměla vstoupit do politické strany, kdy s ohledem na názory a ideály pro mě byla TOP 09 jedinou volbou. V roce 2022 jsem si vyzkoušel první volby, a to jako leader naší strany do zastupitelstva města Zlína a byla neocenitelná zkušenost, kterou si odnáším do další práce. 

Jsem potěšený, že mi dal krajský sněm důvěru a stal jsem se místopředsedou krajské organizace. Věřím, že se mi podaří přispět k rozvoji aktivity naší členské základny. 

Má praxe mě naučila, že pokud člověk po něčem touží, tak si zatím musí jít a jediná správná cesta je poctivá práce, protože nic není zadarmo. A stejně jako byla trnitá cesta k samostatné praxi, tak stejně trnitá bude i cesta, aby se člověk pokusil udělat své město a svou zemi o trochu lepším místem pro život. Bude to cesta plná překážek, ale o tom je práce advokáta, a můžu slíbit, že udělám vše, aby tato cesta byla úspěšná. Budu rád za každou ruku, která přiloží ruku k dílu.

Roman Václavík, místopředseda krajské organizace

Štítky
Osobnosti: Roman Václavík
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme