Představujeme: místopředseda Martin Neřád

27. 6. 2023

Členství v politické straně a aktivní účast na veřejném životě představuje pro mladé lidi příležitost k prosazování svých hodnot, přeměňování společenských nedostatků na pozitivní změny a také seberealizaci a růst v osobním i profesním směru. Zapojením získávají mladí možnost mít hlas ve věcech, které se jich přímo dotýkají, a být tvůrci rozhodnutí, která ovlivňují jejich životy i životy dalších lidí. Politické strany a veřejný život poskytují platformu, na které mohou mladí lidé sdílet své myšlenky, nalézat společné cíle a spolupracovat na jejich dosažení.

Jsem studentem Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, kde kromě studia také pracuji jako právní asistent v advokátní kanceláři. Členem TOP 09 jsem od roku 2019. V letech 2019 - 2021 jsem působil jako krajský manažer TOP 09 ve Zlínském kraji, kdy jsem měl možnost si vyzkoušet, jak funguje politická strana uvnitř. Aktivně jsem se podílel na kampani při volbách do krajského zastupitelstva Zlínského kraje v roce 2020 a kampani pro volby do Poslanecké sněmovny v roce 2021. V roce 2023 jsem dostal od delegátů krajského sněmu důvěru a stal se místopředsedou krajské organizace.

Od roku 2020 působím jako člen Finančního výboru Zlínského kraje a v mé rodné Kroměříži jsem členem komise pro IT.

Byl bych rád, kdyby se účast na veřejném životě pro mladé stala zajímavou příležitostí, za kterou se nemusí stydět nebo mít strach ze společenského odsouzení.

Volný čas se snažím trávit aktivně, s přáteli a rodinnou.

Martin Neřád, místopředseda krajské organizace

Štítky
Osobnosti: Martin Neřád
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme