Ministr zdravotnictví navštívil kraj

Včera náš kraj navštívil ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. Pan ministr ze zúčastnil besedy s lékaři ve Zlíně, kde proběhla diskuse na téma paliativní medicíny. Poté se přesunul do Kroměříže, kde za doprovodu místostarosty Víta Peštuky navštívil psychiatrickou nemocnici a nemocnici Milosrdných sester sv. Vincence de Paul.
"V nemocnici Milosrdných sester jsme navštivili paní, která je v rekonvalescenci po operaci a plete pro ostatní pacienty ponožky na zimu, protože sama cítí, že budou nutné úspory. Mám velký respekt z jejiho postoje a myšlení.Ministr ujistil ředitele, že vláda podnikne potřebné kroky k tomu, aby se vysoké ceny energii pacientů nijak nedotkly." dodává Miroslav Zemánek, předseda krajské organizace TOP 09.
306727982-10210051272155336-6003962641734250010-n
Děkujeme panu ministrovi za návštěvu a věříme, že brzo opět přijede a navštíví další zdravotnická zařízení v našem kraji.
Chtěli bychom rovněž poděkovat vedení a personálu nemocnic za milé přijetí a prezentaci jejich plánů a problémů, které je trápí. Děkujeme také kolegům z KDU - ČSL za spolupráci při organizaci výjezdu pana ministra.
306705386-10210051270475294-8999026709233741491-n
306527040-10210051273355366-7562382530019585362-n