TOP 09 a STAN na Vysočině startují kampaň

29. 8. 2012

29.8.2012 zahájila kampaň TOP 09 a Starostové pro Vysočinu. Zahájení se zúčastnili téměř všichni kandidáti a po úvodních slovech lídra kandidátky, poslance Ladislava Jirků a přípitku na podzimní úspěch  přišla na přetřes témata nedostatků a problémů Vysočiny a jejich řešení.

"Sedět v hospodě a kecat o tom, jak vláda dělá všechno blbě. To dokáže každý. Ovšem málokdo si uvědomuje, jak je těžké dosáhnout změny tak, aby byla skutečně k lepšímu, jak je to složitý a dlouhý proces, na kterém pracuje spousta lidí. Nikdo ale nevidí úspěchy, které se vládě již podařily. Jen z nového nastavení RUD, které dnes mimochodem podepsal prezident a kterou TOPka se STANem prosazuje od parlamentních voleb, bude mít Vysočina o 896 316 000 korun navíc. Hlavně, Vysočina, to je kraj, kde je nejvíce vesnic a malých obcí. A právě těmto malým obcím změna RUD přinese nejvíc peněz do rozpočtu". Těmito slovy zahájil Ladislav Jirků kampaň a uvedl další úspěchy, které vláda prosadila a prosazuje (více ZDE ).

Takže, kampaň jsme nastartovali. Nehodláme zaplavovat náměstí a návsi na Vysočině oranžovou záplavou, nebudeme opíjet lidi párky s hořčicí ani volebním guláškem. Věříme totiž, že těch, kteří jen nekecají, ale taky přemýšlí a dělají, je u nás na Vysočině většina. Zbývá jen, popřát si úspěch, nekecat, nepostávat a dělat.

Irini Martakidisová, asistentka poslance Ladislava Jirků

Volby: