Dětský den

Sportovní a hravé odpoledne

18. 4. 2010 | 14:00
Na nedělní odpoledne připravila TOP09 Havlíčkobrodsko pokračování úspěšného sportovního odpoledne - bruslení, tentokráte v očekávání přicházejícího léta. Uspořádala v sportovním areálu Kotlina Havlíčkův Brod odpoledne pro rodiny s dětmi. Zde mohli všichni návštěvníci zjistit, zda nezapomněli plavat v krytém bazénu, který byl přístupný pro veřejnost zdarma. Tohoto mnoho návštěvníků hojně využilo a jak zjišťujeme tak nikdo se neutopil, takže se plavání přes zimu nezapomnělo.
Před bazénem byl uspořádán dětský den se spoustou her pro ty nejmenší, ale některé hry uchvátili i starší návštěvníky a tito se na koloběžce vrátili do svých mladých let. Vyzkoušela si to i kandidátka do parlamentu starostka Světlé n/S Lenka Arnotová a plně se zde projevilo rčení „Co se v mládí naučíš......". Velkou premiéru měl regionální předvolební poutač nafukovací skákací hrádek v barvách TOP09, který byl prvně nafouknut a otestován hojným počtem našich nejmenších spoluobčanů. Každý z malých návštěvníků obdržel po otestování všech připravených her sladkost a odnášeli si domů malý suvenýr a nafukovací balonek v barvách TOP09.
Rodiče mohli v krásném slunném dnu, kdy i počasí nám přálo, využít služeb restaurace a její terásky a zde se občerstvit jak nealkoholickými tak i alkoholickými nápoji.
Pro naši organizaci TOP09 to byla jedna z dalších sportovních akcí, které nenásilnou formou dávají široké veřejnosti možnost poznat naše členy, myšlenky a program strany. Zde jim nelžeme, ani se nevyhraňujeme pro obyčejné lidi. Náš program je pro všechny, kteří chtějí dále žít v odpovědnosti, bez dluhů a iluzí planých nesplnitelných slibů.

Další sportovní akce tentokráte celookresního rozměru nás čeká za měsíc 15.5 a tato prověří i některé naše jedince ve vytrvalosti při cyklistickém marathónu okresem.

Martin Sedlák
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme