TOP 09 v Havlíčkově Brodě obhájila svoji pozici

16. 10. 2014

V Havlíčkově Brodě byla uzavřena koaliční dohoda TOP 09, ODS, KDU-ČSL, strany Zelených, SNK-ED „Broďáci“ a ČSSD o působení po další čtyřleté období na radnici. Uzavřením této dohody byli do opozičních lavic posláni komunisté, ANO, Ženy za Brod a Změna za Brod. Tedy všechny populistické a ultralevicové subjekty, které se ucházeli o podporu voličů v Havlíčkově Brodě.

TOP 09 v komunálních volbách v Havlíčkově Brodě obhájila svoji pozici na radnici a v novém zastupitelstvu bude usilovat o post uvolněného radního, na který nominuje Libora Honzárka.  Zastupitelem bude ředitel ZŠ Miloš Fikar.

místní organizace TOP 09  Havlíčkův Brod

 

komentář MartinaSedláka:

"Očekával jsem lepší výsledek, než je zisk 2 mandátů, program s kterým místní organizace vstupovala do kampaně byl výrazně cílen na rodiny s dětmi a řešil i mnoho problémů v dotacích které město poskytuje na sport a kulturu. Přesto věřím, že se podaří jak zvoleným zastupitelům tak všem ostatním, zapojeným do práce poradních orgánů zastupitelstva mnoho z programu TOP 09 Havlíčkův Brod „Je to Vaše město jste to Vy!“ prosadit a uvést v život".

Martin Sedlák, krajský předseda TOP 09 na Vysočině

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme