TOP 09 nebude opět chybět ve vedení Chotěboře

12. 11. 2018

Na zasedání zastupitelstva v Chotěboři bylo zvoleno nové vedení, které povede město další čtyři roky. Starostou byl opět zvolen Tomáš Škaryd (ČSSD), změna ale nastává na postu místostarosty. Tím se pro další období stal David Šafránek (Pojďme to změnit). V následující volbě bylo zvoleno dalších pět členů rady města. Těmi budou Luděk Benák (ČSSD), Petr Albrecht (Pojďme to změnit), Michal Jakeš (Pojďme to změnit), Martin Kovačka (Pojďme to změnit) a Milan Janda (KDU-ČSL).

Společnou koaliční kandidátku "Pojďme to změnit" tvořili zástupci Pirátů, TOP 09, Zelených a nezávislých kandidátů. Ta ve volbách v Chotěboři s přehledem vyhrála se ziskem 27,8 % hlasů před druhou ČSSD. Znovuzvolený radní Petr Albrecht (TOP 09) k tomu dodává: "Voliči ocenili naše působení ve vedení města v uplynulých čtyřech letech a my se budeme snažit zlepšovat kvalitu života místních obyvatel. Ti se mohou například těšit na dostavbu kina nebo zimního stadionu."

Stejně tak Petra Albrechta těší zájem o značku TOP 09: "V poslední době jsme přijali tři nové mladé členy, kteří jsou potvrzením toho, že poctivá konzervativní politika má stále své příznivce." 

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Štítky
Osobnosti: Petr Albrecht
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme