Poslanec Tureček na Havlíčkobrodsku

29. 1. 2014

V rámci svých poslaneckých dnů navštívil poslanec Karel Tureček ve středu 29.1.2014 Havlíčkův Brod a Světlou nad Sázavou. V Havlíčkově Brodě jej na radnici přivítal starosta Jan Tecl a radní Libor Honzárek. Spolu s předsedou krajské TOP 09 Martinem Sedlákem diskutovali o úspěších a problémech města.

Další zastávkou Karla Turečka při návštěvě Havlíčkobrodska byla pila v Rozsochatci, kde jej přijal majitel podniku Jan Votava. Ukázal poslanci provoz a seznámil jej s úskalími podnikání, ale také se svými úspěchy při zpracování dřeva na pile i při stavbě srubů a roubenek.

Ve Světlé nad Sázavou přijala na radnici pana poslance místostarostka Lenka Arnotová a starosta Jan Tourek. Zde diskutovali o přínosu změny RUD, zaměstnanosti a také blížících se komunálních volbách.

Poslední zastávkou při návštěvě Havlíčkobrodska byl kukuřičný mlýn v Mrzkovicích, podnik rodiny Kolářovy. Zde byla hojně diskutována zemědělská témata, která jsou Karlu Turečkovi blízká. Prohlédl si provoz mlýna i výrobní prostory a při šálku čaje se seznámil s celou rodinou, která největší kukuřičný mlýn v republice spravuje, vylepšuje a provozuje.

Návštěva Havlíčkobrodska přinesla poslanci další podněty a inspiraci pro jeho práci v Poslanecké sněmovně.

Irini Martakidisová, asistentka poslance

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme