Poslanec Jirků v Novém Městě na Moravě a Žďáru nad Sázavou

24. 8. 2011

V rámci poslaneckých aktivit navštívil Ladislav Jirků ve středu 24. srpna dobrovolné hasiče v Novém Městě na Moravě. Se starostou sboru Ondřejem Novákem a dalšími zástupci dobrovolného povolání diskutoval zejména o zneužívání záchranných a výjezdových služeb a možnosti úhrad zásahů a výjezdů. Setkání se zúčastnil také předseda regionální organizace TOP 09 v Havlíčkově Brodě Martin Sedlák, který tuto problematiku velmi intenzivně sleduje.

Poté se pan poslanec spolu se zástupci Kraje Vysočina i Nového Města na Moravě zúčastnil slavnostního otevření nového pavilonu interny v nemocnici v Novém Městě.

Další poslanecké kroky vedly do Žďáru nad Sázavou, na slavnostní zahájení 17. ročníku festivalu Slavnosti jeřabin, který se koná v průběhu srpna a září. Při zahájení zahrála swingová kapela TATA BAND a po slavnostním zahájení festivalu zástupci z Kraje Vysočina a Žďáru nad Sázavou všichni zúčastnění se zájmem shlédli vernisáž výstavy členů Klubu výtvarných umělců Horácka v prostorách Staré radnice a kaple sv. Barbory.

Irini Martakidisová, asistentka poslance PaedDr. Ladislava Jirků

Galerie
Štítky
Osobnosti: Ladislav Jirků
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme