Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek navštívili Vysočinu

30. 9. 2013

V pondělí 30. září navštívil Vysočinu předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg a místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Zatímco byl Karel Schwarzenberg pozván na radnici v Havlíčkově Brodě a na krátké setkání s příznivci a podporovateli TOP 09, Miroslav Kalousek v doprovodu Karla Turečka, lídra kandidátky na Vysočině, besedoval se studenty a pedagogy na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě. Následně Miroslav Kalousek a Karel Tureček odjeli do společnosti AMERAL BELTECH v Jihlavě, která vyrábí pásové dopravníky. S vedením společnosti diskutoval o úskalích a úspěších podnikání v ČR a prohlédl si také provoz firmy.

Mezitím předseda TOP 09 navštívil areál Zelená Hora ve Žďáru nad Sázavou. Zde se setkal s příznivci TOP 09 a také s hraběnkou Tamarou Kinskou.

Další kroky Karla Schwarzenberga a Miroslava Kalouska vedly na Biskupské gymnázium ve Žďáru nad Sázavou. Zde je čekalo asi 150 studentů a pedagogů. Předseda TOP 09 zde měl přednášku na téma Zahraniční politika a mezinárodní vztahy, které mají maturanti gymnázia v učebních osnovách. Podělil se také o zkušenosti ze své diplomatické praxe.

Program návštěvy Miroslava Kalouska a Karla Schwarzenberga na Vysočině završila půlhodinová autogramiáda obou pánů.

Irini Martakidisová, vedoucí krajské kanceláře TOP 09 Vysočina
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme