Koalice Žijeme Vysočinou – TOP 09 a Zelení zahájila volební kampaň vařením brambor

1. 9. 2016

Volební koalice TOP 09 a Strany zelených ve středu v Jihlavě zahájila ostrou část kampaně. Lídr kandidátky Libor Honzárek, její dvojka Hana Veronika Konvalinková nebo senátní kandidát Milan Kolář představili volební program a přítomným nabídli vařené brambory.

„Je v tom samozřejmě symbolika. V rámci našich webových stránek totiž spouštíme aplikaci Horký brambor, díky níž budou moci občané Vysočiny upozorňovat na potíže a problémy, které  je trápí, nebo jim komplikují život“ vysvětluje lídr kandidátky Žijeme Vysočinou - TOP 09 a Zelení Libor Honzárek, proč se jako občerstvení podávali právě brambory. „Ty navíc neodmyslitelně patří k Vysočině a my bychom rádi toto připomenuli dnes, kdy lidé v záplavě nabídky potravin z celého světa trochu zapomínají na to, jak kvalitní potraviny produkují pěstitelé a chovatelé z Vysočiny,“ dodává Libor Honzárek.

„Ve volebním programu chceme zdůraznit podporu místních živnostníků, snahu o udržení nadaných mladých lidí, nebo efektivní rozvoj sociálních služeb,“ doplňuje Hana Veronika Konvalinková, která je dvojkou na koaliční kandidátce.

Do senátních voleb v Kraji Vysočina TOP 09 spolu se Stranou zelených vysílá Milana Koláře. „Kotlík na uvaření brambor dodám z vlastní domácnosti a oheň pod ním rozdělám také já. Pečené brambory s máslem a solí jsou totiž tradičním pokrmem tohoto kraje a já chci tradici přinést také do senátu a politiky vůbec,“ uvedl Milan Kolář – náměstek primátora Jihlavy, dlouholetý organizátor festivalu Prázdniny v Telči a celkově výrazná postava jihlavské kulturní scény.

Volební koalice Žijeme Vysočinou – TOP 09 a Zelení zahájila ostrou část volební kampaně ve středu 31. srpna od 14 hodin ve svém kontaktním centru v Jihlavě na adrese Komenského 30. 

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme