Vernisáž fotografií v Rodinném centru Srdíčko

20. 12. 2010

Vernisáž fotografií v Rodinném centru Srdíčko

V pátek 10.12.2010 se v Rodinném centru Srdíčko (provozuje Kolpingovo dílo ČR v budově žďárské polikliniky) konala vernisáž výstavy Milana Šustra „Fotografie ze Srdíčka“. Součástí programu, kterého se kromě veřejnosti účastnili také zástupci Města Žďáru nad Sázavou a Kraje Vysočina, byl křest Srdíčkového kalendáře, mapujícího celoroční aktivity tohoto zařízení.

Na prospěšnost rodinných center a jejich postavení ve společnosti jsme se zeptali 2. místostarosty Žďáru nad Sázavou Ladislava Bárty:

„Jsem velmi rád, že v našem městě existuje takovéto centrum, které pomáhá rodičům a zvláště pak maminkám při zvládání jejich rodičovských povinností. Rodinné centrum Srdíčko působí ve Žďáře od roku 2008 a je členem celostátní sítě Mateřských center. Zařízení provozuje nezisková organizace Kolpingovo dílo ČR. Jsem rád, že systémovou podporu pro síť mateřských center poskytuje také kraj Vysočina. Podporu pro letošní rok získalo centrum také od Města Žďáru nad Sázavou a věřím, že ji získá také v roce 2011, jak navrhla Rada města.

Blíží se konec roku a čas vánoční a tak bych rád poděkoval všem, kdo se starají o mladou generaci, všem rodičům, prarodičům, tetám ve školkách, učitelům ve školách. Velmi děkuji za Váš přínos pro naše město a přeji hodně sil do všech dní dalších. Prožijte svátky vánoční v kruhu svých nejbližších a všichni se ve zdraví sejděme v novém roce.“

Michael Kubík, krajský manažer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme