Souboj měst o nová dětská hřiště vrcholí

24. 2. 2014

Už pouhý týden, do 28. února, může veřejnost hlasovat o tom, ve kterých městech České republiky letos začne výstavba dvaceti Rákosníčkových dětských hřišť. Projekt společnosti Lidl pro podporu volnočasových aktivit školáků a předškoláků s jejich rodiči vrcholí, a obzvlášť v kategorii měst do 25 tisíc obyvatel, do které spadá i Žďár nad Sázavou, slibuje napínavý souboj až do posledního dne.
„Minulý rok nám to nevyšlo, doslova nám to uteklo o vlásek, a proto bych byl velice nerad, kdyby se to opakovalo znovu. Chtěl bych tímto požádat všechny spoluobčany, abychom společnými silami dostali toto dětské hřiště do našeho města,“ řekl místostarosta města Ladislav Bárta.
Žďárská prodejna Lidl již překročila hranici dvou tisíc hlasů a aktuálně se ve své kategorii pohybuje na průběžné druhé příčce. Bodový odstup je však minimální a mění se každou minutou, což předpovídá divoký boj až do samého konce soutěže.
Jak vše dopadne, je tedy ještě ve hvězdách, nicméně existuje velká šance, že se v blízkosti žďárské prodejny Lidl objeví dětské hřiště, jehož symbolem bude právě oblíbená pohádková postava Rákosníček.

A co mají dělat žďárští obyvatelé, kteří chtějí svoje město podpořit,ale nevědí jak? Hlasovat můžete trojím způsobem. První způsob je hlasování e­mailem na webu Lidu.
Druhý způsob umožňuje hlasovat prostřednictvím SMS ve tvaru: LIDL mezera 0294 a odeslat na číslo 9001106.
Poslední variantou hlasování je využití sociální sítě Facebook, kde ve skupině Lidl Česká republika můžete odevzdat svůj hlas právě pro hřiště ve Žďáře.
Pokud tedy využijete všechny tři způsoby hlasování, můžete pro svoje město získat až tři hlasy.
Každý hlasující, který se zúčastní hlasování prostřednictvím kteréhokoliv hlasovacího kanálu a poskytne své osobní údaje, se automaticky zařazuje do soutěže, v níž může vyhrát jednu ze sta atraktivních cen.

ZDROJ: Žďárský deník, 24.2.2014

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme