Změnu, kterou jsme před volbami slibovali, budeme nyní moci také realizovat

29. 11. 2010

Díky velkému množství získaných voličských hlasů a také díky našemu férovému a přímému způsobu povolebního vyjednávání (které považujeme za samozřejmé u pravicové konzervativní strany) se nám podařilo získat důležitý vliv na chod radnic v obou městech. Věříme, že do vedení těchto měst přineseme nové myšlenky a pohledy na řešení problémů a podaří se nám zefektivnit práci těchto úřadů. S tímto cílem jsme také do voleb šli!

Naší velkou výhodou je, že na radnice přicházíme nezatíženi jakýmikoliv vazbami z minulosti a disponujeme týmem pracovitých lidí – odborníků. Ti se objevili již na naší kandidátce, a ačkoliv nejsou našimi členy, přijali TOP 09 jako vhodnou platformu a mají chuť společně s námi něco pro město udělat.

S tím, jak se nám toto předsevzetí daří naplňovat, jaké problémy řeší naši místostarostové a zastupitelé, o tom všem Vás budeme na těchto stránkách pravidelně informovat.

Zvolením do funkcí pro nás rozhodně nic neskončilo, naopak VŠECHNO TEPRVE ZAČÍNÁ! Víc než si myslíte.

Michael Kubík, krajský manažer