Poděkování voličům, TOP 09 Velká Bíteš

30. 10. 2013

Výsledek je velmi dobrý a to zvláště z pohledu TOP 09 na Vysočině. Máme poslance v kraji, jsme parlamentní strana a to je výhoda pro komunální politiku, která je pro bítešskou organizaci TOP 09 prioritní. Jsme zřejmě jediná konzervativní strana, která dosáhla reálného výsledku, který dovede sama před sebou obhájit. Opět to byly volby, které přinesly dva nesmyslné výsledky. Vítěz v podstatě prohrál a druhý bod je, že 25% hlasů připadlo sotva zrozeným uskupením, jejichž budoucí kroky mohou být nepředvídatelné a diskutabilní. Tím skutečně nemyslíme nic negativního, tak to prostě bude.
TOP 09 byla samozřejmě jako bývalá koaliční strana ve stínu výkonů velmi slabého bývalého premiéra, který nechal stát dohlížet maturantkou. O to více nás těší, že volební průzkumy výsledků TOP 09 se měnily oproti jiným stranám během kampaně minimálně a ukazuje se, že máme stálou voličskou základnu. Podobné je to dlouhodobě i v našem městě a všem voličům TOP 09 upřímně děkujeme.
Letošní volby toho zřejmě moc nevyřeší, již první povolební průzkumy ukazovaly, že změně k lepšímu věří maximálně jedna pětina voličů.
Další milník je před námi, někdy za rok touto dobou budou komulnální volby a to bude pro náši organizaci mnohem důležitější, než parlamentní volby.

Libor Kotačka, předseda MO TOP 09 Velká Bíteš
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme