V Třebíči proběhl ustavující regionální sněm

14. 10. 2009

Po několika neformálních schůzkách, kdy se jednotliví členové, kandidáti na členství a sympatizanti naší nové strany v regionu poznávali a tzv. „otrkávali", se dnešního dne konal v příjemném prostředí hotelu Zlatý kříž na Karlově náměstí v Třebíči ustavující regionální sněm. Zúčastnilo se jej 13 osob, pozvání hosta přijal též p. Jiří Blažek, který přispěl svými zkušenými radami.
Po projednání náležitých dokumentů a informací a po řádném splnění všech formálních podmínek byla předsedkyní strany v regionu Třebíč zvolena Jana Spekhorstová, místopředsedy Pavel Svoboda a Irena Hejzlarová, členy předsednictva Jiří Šmarda a Petr Fiala, předsedou revizní komise byl zvolen Marek Beranovský. Dále byli zvoleni kandidáti na ustavující krajský sněm.
Nová předsedkyně strany v regionu Třebíč vyjádřila naději, že TOP 09 je schopna aktivně a úspěšně zasáhnout do dění v naší republice ihned po volbách do PSP, které by se mohly uskutečnit v květnu příštího roku.
V živé diskusi na závěr jednání byly prodiskutovány zásady naší práce, vytyčeny nejbližší úkoly. Přijměte naše pozvání na akci nazvanou „Vánoční punč s TOP 09", která se bude konat na stejném místě dne 10. prosince t.r. v 18 hodin.
 

Výbor Regionální organizaceTřebíčsko

Funkce Jméno
Předseda Dipl. Pad. Jana Spekhorstová
Místopředseda RNDr. Pavel Svoboda
Místopředseda Ing. Irena Hejzlarová
Člen výboru Ing. Petr Fiala
Člen výboru Ing. Jiří Šmarda
Člen výboru  
Člen výboru  

Revizní komise Regionální organizace Třebíčsko 

Funkce Jméno
Předseda Marek Beranovský
Člen komise  
Člen komise   
 

 

Irena Hejzlarová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme