TOP 09 Třebíčsko uspořádala 1.Studentfest

Slušný rockový nářez předvedla osmice nadějných studentských kapel v ROXY klubu v Třebíči.

14. 5. 2010

Téměř čtyři stovky příznivců bigbítu navštívilo 1.Studentfest TOP 09, který se konal v třebíčském ROXY klubu 14.5.2010. Vystoupení výborně moderoval Pavel Svoboda a na pódiu se představily i obě kandidátky za TOP 09 Třebíčsko – Jana Spekhorstová a Irena Hejzlarová. Billboardy s Karlem Schwanzenbergem, šňůry na krk, sladké tyčinky a videoprezentace z akcí TOP 09 Třebíčsko rozšířily už tak vysokou úroveň akce ještě o politickou dimenzi. Místní TOP 09 sdělila mládeži jasně, že oceňuje zájem o hudbu a hodlá jejich snažení podpořit i do budoucna. Založíme tradici a Studentfest zopakujeme i příští rok? Na tuto otázku bylo jednoznačnou odpovědí velké nadšení účinkujících i diváků. Na Studentfestu soutěžily následující formace: Jadernej VentilátörR, Guan A Pes, Senzor, Leather Bag, FunKids, The Renegades, Brizzolit a Storm. Prvenství v soutěži a poukaz na volný nákup v prodejně hudebních nástrojů za 2000 Kč si nakonec odnesla skupina Brizzolit.

Libor Fejta