Koalice SPOLU do komunálních voleb také v Třebíči?

10. 2. 2022

Přátelé,

obracíme se na vás s prosbou o pomoc. Rádi bychom vytvořili na Třebíčsku koalici SPOLU v co nejvíce obcích to bude možné. Sháníme proto nové, ale i bývalé členy TOP09, kteří by byli ochotní za nás kandidovat. Pokud o někom víte, nebo sami byste měli zájem, prosím, ozvěte se nám.

A důvod? 

Babiš není to nejhorší, co se nám mohlo stát. Andrej Babiš totiž svou cestou k moci ukázal ostatním miliardářům, autoritářům, potenciálním demagogům, jak se dostat do parlamentu a pomoct tak svému podnikání – rozdávat sám sobě dotace, zaklekávat na konkurenci, rozkrádat veřejné finance atd.

Co se stane, když v příštích volbách přijde někdo další, sice s čistým štítem, ale podlými úmysly?

Když tradiční strany vyčerpají své síly v žabomyších válkách mezi sebou, nebude nikdo, kdo by mohl čelit populismu a extrémismu. Bude stačit nakoupit média, udělat pár hezkých fotek, vydat knihu a rozdat koblihy. Nesmíme dovolit, aby se z České republiky stala samoobsluha oligarchů, musíme tento trend zastavit, ještě než vznikne.

A to se nám povede jedině SPOLU.

Možná namítnete, že komunální politika je jiná… ale právě zde, v obcích, je potřeba založit základy koalice, aby nám dlouho vydržela a prosperovala. I když to bude chtít hodně kompromisů.

Pokud souhlasíte, a máte chvilku volného času, budeme moc rádi za jakoukoliv pomoc. Především sháníme někoho v obcích, kde v roce 2018 KDU-ČSL a ODS získala mandáty - zde vidíme největší šanci, že by koalice mohla vzniknout. Jedná se o Březník, Dukovany, Jaroměřice, Jemnice, Okříšky a Rouchovany.

Dále v obcích, kde jsou dnes pouze zastupitelé KDU-ČSL, ale o 4 roky dříve zde byli i zastupitelé ODS.

Předem vám všem děkujeme

Kontakt:

sona.tanko@gmail.com

tomas.tanko@gmail.com

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme