Imrich Brdečka: komunální politik s duší sportovce

16. 8. 2018

V Humpolci povede kandidátku TOP 09 do komunálních voleb dlouholetý fotbalový trenér Imrich Brdečka. Ten je profesí logistik a kromě celoživotního vášně pro sport je také ostříleným komunálním politikem.

V práci pro město chce navázat na své dosavadní působení v zastupitelstvu. "Mé rozhodnutí sestavit kandidátku a vést ji do komunálních voleb ovlivnila moje práce ve finančním výboru města v minulých osmi letech. Zde jsem si ověřil, že je možné některé životní zkušenosti a profesní znalosti velmi dobře aplikovat při práci pro město a jeho obyvatele. A jelikož jsem týmový hráč, což mě naučil sport, pevně věřím, že si občané Humpolce zvolí takové zastupitele, kteří utvoří tým, který bude pracovat pro další rozvoj tohoto velmi dynamicky se rozvíjejícího města. Já sám se na tom budu rád podílet. Naše kandidátka se skládá z občanů všech věkových kategorií a různých profesí, věřím, že mohou svými zkušenostmi najít  pro město vždy optimální řešení různých problémů," shrnul svou motivaci Imrich Brdečka.

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Ing. Imrich Brdečka 

Vystudoval ČVUT Praha fakultu strojní, po ukončení studia pracoval jako vedoucí nákupu, v současné době pracuje ve firmě Lakum-Galma a.s Humpolec jako logistik a vedoucí linky na povrchovou úpravu. Je členem finančního výboru zastupitelstva města Humpolec za TOP 09. Jeho největším koníčkem je sport a především fotbal, který do svých 45 let hrál aktivně v Pelhřimově a následně Humpolci. Také po skončení aktivní kariéry se nadále věnuje práci ve sportu jako člen výboru místního fotbalového klubu A.F.C. Humpolec a zároveň trenér „B“ mužstva dospělých. Jeho velkou snahou je pomáhat rozvoji sportu a kultury v menších městech a vesnicích a to především mezi dětmi a mládeží.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme