V Jihlavě proběhl ustavující regionální sněm TOP 09

21. 10. 2009

Stále se rozšiřující členská základna TOP 09 si nyní může říkat „Vše zlé je pro něco dobré". Odložené parlamentní volby totiž tomuto nováčkovi na politické scéně umožní vytvoření standardních stranických struktur. Prvním krokem jsou regionální sněmy. Po sněmech v Pelhřimově, Třebíči a Žďáře nad Sázavou proběhl ten jihlavský ve středu 21. října.
Členové TOP 09 z jihlavského regionu ze svého středu zvolili pětičlenné vedení v čele s předsedou Miroslavem Fuksem a místopředsedou Ing. arch. Jiřím Vohralíkem. Dále ustanovili tříčlennou revizní komisi, kterou nyní řídí Lenka Jelínková. V neposlední řadě byli vybráni delegáti pro krajský sněm, který za účasti spoluzakladatele TOP 09 a nedávného ministra financí Miroslava Kalouska proběhne v pátek 13. listopadu v  hotelu Gustav Mahler v Jihlavě.
Jihlavský sněm TOP 09 se též zabýval přípravou volební kampaně do PSP ČR a dále si, krom jiného, vytknul hlavní úkol v podobě přípravy kandidátek do komunálních voleb na podzim příštího roku. V nich hodlá též uspět.

 

Výbor Regionální organizace Jihlavsko

Funkce Jméno
Předseda Miroslav Fuks
Místopředseda Ing. arch. Jiří Vohralík
Místopředseda Ing. Martin Fiala
Člen výboru MUDr. Michal Valík
Člen výboru Petr Kopřiva
Člen výboru  
Člen výboru  

Revizní komise Regionální organizace Jihlavsko

Funkce Jméno
Předseda Lenka Jelínková
Člen komise  MUDr. Miroslav Skačány
Člen komise   
 Vladimír Lukeš

 

Miroslav Fuks, předseda RV Jihlavsko
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme