Pospíšil: Libor Honzárek je dobrá volba

25. 4. 2016

Europoslanec Jiří Pospíšil navštívil v pátek 22. dubna Vysočinu, aby zde mimo jiné pobesedoval se studenty havlíčkobrodského gymnázia. Role hostitele se ujal havlíčkobrodský místostarosta Libor Honzárek. Návštěva začala pro europoslance Jiřího Pospíšila přijetím starostou města Janem Teclem na radnici. Následovala beseda se studenty gymnázia, kteří se velmi živě zajímali o fungování Evropského parlamentu a dalších evropských institucí. Jiří Pospíšil si ihned svým bezprostředním projevem získal pozornost studentů a ti se aktivně zapojovali do diskuze. Zajímali se například o každodenní problémy a starosti europoslanců, nebo zaměstnanců těchto institucí. "Byl jsem velmi mile překvapen úrovní znalostí studentů o fungování Evropského parlamentu," pochválil Jiří Pospíšil gymnazisty. Na závěr také učinil studentům zajímavou nabídku účasti na plánované exkurzi do EP.

Následný program našeho hosta zavedl do Humpolce, kde proběhlo setkání s podnikateli a zajímavá prohlídka Pivovaru Bernard s majitelem Stanislavem Bernardem. 

Po celou dobu návštěvy Jiřího Pospíšila doprovázel místopředseda krajské TOP 09 Reda Ifrah, který celou akci zorganizoval a také lídr TOP 09 pro krajské volby Libor Honzárek. 

"Do Havlíčkova Brodu jsem také přijel podpořit zdejšího místostarostu Libora Honzárka, kandidáta TOP 09 na hejtmana Vysočiny v podzimních krajských volbách. Myslím, že je dobře, když do čela kraje kandiduje někdo se zkušenostmi z obecní úrovně a zná tak dění v regionu. Libor Honzárek je proto podle mě dobrá volba," řekl na závěr návštěvy Jiří Pospíšil.

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme