Poslanec Roztočil v Havlíčkově Brodě a Světlé nad Sázavou

5. 3. 2012

Dne 5. března 2012 se na pozvání regionální organizace TOP 09 Havlíčkův Brod uskutečnil poslanecký den s poslancem Parlamentu České republiky za TOP 09 Alešem Roztočilem.

Jeho návštěva byla zahájena návštěvou Psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě v doprovodu místopředsedy TOP 09 Jaroslava Pejchala. První část návštěvy byla věnována diskuzi o aktuální situaci ve zdravotnictví a probíhajících reformách. V druhé polovině návštěvy PL, v doprovodu ředitele léčebny a manažerky kvality, se poslanec věnoval prohlídce areálu a navštívil některá oddělení.

Poté pokračoval program poslaneckého dne návštěvou Světlé nad Sázavou. Zde byl pan poslanec v doprovodu předsedy RO TOP 09 Martina Sedláka přijat na radnici místostarostkou Lenkou Arnotovou. Tato jej seznámila s problémy, které musí vedení radnice řešit, i s odvážnými plány do budoucna.

Tyto jsou směřovány na zajištění dalšího rozvoje a udržitelnosti pracovních míst ve městě. Místostarostka Arnotová má stále v paměti, před jaké nelehké úkoly byla ona jako starostka města a celé zastupitelstvo města postaveno po pádu skláren. Proto město dnes věnuje nemalou snahu a pozornost přípravě dalších podnikatelských ploch a získávání případných investorů. Pan poslanec byl seznámen s připravovanou průmyslovou zónou a možné pomoci při řešení dotačních pobídek ze strany státu.

Jaroslav Pejchal, TOP 09 Havlíčkův Brod

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme