TOP 09 Pelhřimov: Musíme zastavit odliv mladých lidí z města

1. 8. 2018

V Pelhřimově se TOP 09 podařila sestavit kvalitní kandidátka, kde najdeme jak zkušené komunální politiky, tak zajímavé a respektované osobnosti z řad lékařů nebo živnostníků.

„Největší problém vidím v odchodu mladých lidí z Pelhřimova. Veškeré úsilí bychom proto věnovali změně tohoto nepříznivého trendu. Chtěli bychom podpořit nabídku kvalitního a důstojně ohodnoceného zaměstnání a stejně tak možnosti bydlení pro mladé,“ říká krajský předseda TOP 09 Ing. Jiří Blažek, který je na 4. místě kandidátky.

Lídrem kandidátky je podnikatel a živnostník Zdeněk Jaroš, který je přesvědčen, že pestrá a kvalitní kandidátka osloví voliče: „Jsou zde zastoupeni odborníci z různých oblastí, kteří mají zkušenosti jak z veřejné správy, tak z řízení soukromých subjektů. Rozumí strategickému plánování a vědí, jak město rozvíjet do budoucna. Jsou připraveni vést město profesionálně včetně odpovědného řízení příspěvkových organizací.“

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Přílohy
PDF Volební noviny TOP 09 Pelhřimov_komunální volby 2018.pdf (596.7 kB) PNG Komunální kandidátka TOP 09 Pelhřimov_2018.png (1.4 MB)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme