Předsedové koalice SPOLU v Jihlavě

1. 10. 2021
Ve středu 29.9. nás v Jihlavě navštívili předsedové stran koalice Spolu21 Petr Fiala, Marian Jurečka a Markéta Pekarová Adamová. I přes zamračené počasí si na Masarykovo náměstí našlo cestu velké množství lidí a měli si tak možnost popovídat jak s lídry koalice, tak s kandidáty Spolu na Vysočině. Zde jsou postřehy některých z nich:
Vít Kaňkovský: "Na jihlavské náměstí včera přijeli lídři stran koalice SPOLU Markéta Pekarová Adamová, Petr Fiala a Marian Jurečka. Byla to jedinečná příležitost k diskusi nejen s celostátními lídry, ale i s kandidáty SPOLU za Kraj Vysočina a jsem rád, že jí celá řada lidí využila. Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit, dát potřebnou dávku energie a naději, že to vše, co děláme, oč usilujeme, má smysl! Mnohokrát děkuji."
Eva Decroix: "Mohu se s Vámi vyfotit? A neptám se já, jako obvykle, ale šarmantní dáma S., co nás s plackou #spolu přišla podpořit na jihlavské náměstí. Je to banální, ale je v tom tolik podpory, že těžko vyjádřit v těchto náročných předvolebních dnech míru vděčnosti za toto gesto."
Martina Lisová: "Do Jihlavy přijeli lídři SPOLU, neschovávali se, mluvili se všemi, kteří o to stáli, naslouchali, fotili se. A narozdíl od obrovského množství těch, kteří na sítích vulgárně nadávali, setkat se tváří v tvář a diskutovat přišli lidé slušní, usměvaví a zvídaví, lidé, kterým není jedno, co je dnes, co bude zítra, ani co bude, až tu nebudem. Děkuji všem, kteří včera ukázali, že politika je všude kolem, že její součástí je diskuze a že nesouhlasit spolu můžeme i slušně. Děkuji.“
Zbyněk Stejskal: "Pocit, že dělám něco smysluplného a podílím se na změně mě nabíjí optimismem. A když za námi lidi přišli na pokec dnes v dešti, věřím tomu, že stejně odhodlaně přijdou za pár dní k volbám. SPOLU to zvládneme!"

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Galerie