Doopravdy ví pan Foldyna, kde bylo zlo a kde bylo dobro?

10. 5. 2016
Tak pan Foldyna z ČSSD nám s otevřenou náručí přivítal "Putinovy motorkáře", protože on ví, odkud přišla svoboda a kde bylo zlo. Je to tak doopravdy?

Doopravdy byl Hitler v 30. letech minulého století to jediné zlo a Stalin to jediné dobro, které nás od toho zla osvobodilo? Ví pan Foldyna, že Druhou světovou válku společně umožnila a zahájila dohoda Hitlera a Stalina o rozdělení Polska a pakt Ribbentrop-Molotov mezi fašistickým Německem a komunistickým Sovětským svazem? Četl pan Foldyna například knihu Souostroví Gulag od Solženicyna, kde by se mimo jiné dozvěděl, že národy v porobených státech bývalého Sovětského svazu vítaly Hitlera v naději, že je osvobodí od ruské tyranie, hlouposti a zla, které zahájil Lenin a pokračoval v nich Stalin? Uvědomuje si pan Foldyna, že to komunistické zlo bylo někdy i větší a mělo i více lidských obětí, než to fašistické zlo? Uvědomuje si pan Foldyna, že Druhá světová válka (pokračující "Studenou válkou") skončila u nás až v roce 1989?

Podle mého názoru byl podstatný rozdíl mezi státy osvobozenými Spojenými státy (které doopravdy zůstaly svobodné) a státy osvobozenými SSSR (které zůstaly vesměs porobeny totalitním komunistickým režimem a Ruskem). Ostatně Brežněv v roce 1968 nám dokázal, jak to doopravdy se svobodou na našem území ve skutečnosti bylo!

Uvědomují si voliči ČSSD, jejímž členem pan Foldyna (ale i pan Hašek) je, jak tato strana žije v ohromné pomýlenosti? Tyto osoby jsou typickým produktem minulého režimu, který lhal, manipuloval a viděl svět jednostranně. Takovýmto politickým vůdcům někteří lidé v tomto státě věří? Já osobně s nimi tedy zásadně nesouhlasím.

Zdroj: http://rod.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=510048

Jiří Rod (TOP 09 Havlíčkův Brod)

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme