× Pohněme s tím. Společně!

Krajská organizace si volila nové vedení, předsedou se stal Jiří Blažek

4. 3. 2017

Dva roky bude stát v čele Krajské organizace TOP 09 Vysočina Jiří Blažek. O jeho zvolení předsedou rozhodli v sobotu 4. března delegáti krajského sněmu, kteří se sešli v restauraci Bažantnice u Třebíče. Krajskými místopředsedy se stali Kryštof Kothbauer z Jihlavy, Libor Honzárek z Havlíčkova Brodu a Libor Kotačka z Velké Bíteše. Pátým členem předsednictva je Jana Spekhorstová z Třebíče.

"Sice se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale já se po oslovení ze strany svého pelhřimovského regionu a po zralé úvaze rozhodl kandidovat na post předsedy. Důvodem je snaha pomoci krajské organizaci před sněmovními volbami a restartovat myšlenku zodpovědné politiky TOP 09, která nesází na podbízivé sliby a rozhazování peněz v rozpočtech. Naši voliči jsou ochotni přijmout zodpovědnost za svůj život, jen chtějí mít jasná a minimálně omezující pravidla. A to je to, co TOP 09 zastává,“ komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda Jiří Blažek.

Jiří Blažek (54 let) je ženatý, má 2 děti a žije v Pelhřimově. Je vystudovaný zemědělský inženýr a dnes pracuje jako vedoucí výroby v soukromé firmě. Členem TOP 09 je od roku 2009 a v současnosti je také předsedou regionální organizace Pelhřimovsko.

Krajský sněm jako hosté navštívili předseda TOP 09 Miroslav Kalousek, 1. místopředseda Marek Ženíšek a místopředseda Leoš Heger.

„Gratuluji novému předsedovi i celému vedení kraje a budu rád, pokud budeme s optimismem a úsměvem pokračovat v prosazování cílů, kterým věříme,“ popřál na závěr delegátům předseda Miroslav Kalousek.

Jihlava 4. března 2017

Kontakt:

Ing. Jiří Blažek, e-mail: jiri.blazek@top09.cz; tel.: 721752811

Michael Kubík, e-mail: kubik@top09.cz; tel.: 604229309

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09

Osobnosti:
Jiří Blažek, Libor Honzárek, Libor Kotačka, Kryštof Kothbauer, Jana Spekhorstová

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 VYSOČINA

TOP CENTRUM