TOP 09 v Ústeckém kraji měla Ideovou konferenci

8. 10. 2019

V děčínském zámku se sešlo 5. října v deset hodin dopoledne na třicet členů Ústeckého kraje, aby navrhli témata pro nastávající krajské volby a následně o nich proběhla diskuze. 

Za účelem diskuze o tématech, která pálí naše členy, ale i  obyvatele kraje, se sešli členové TOP 09 z celého kraje. Na úvod přijela pozdravit a uvést první blok programu Markéta Pekarová Adamová. Mluvila o ideích TOP 09, o ukotvení strany a představila témata, která znějí ve všech krajích.

Nejžhavější témata našeho kraje se týkají životního prostředí, dopravy, školství a zdravotnictví. Následně zaznělo, co by měla TOP 09 prosazovat, tím by rzhodně mělo být přijetí eura a zvýhodňování živnostníků.

Krom těchto témat byla navržena i další: sociální politika, věda a výzkum, návrat rozhodování okresům a zemědělství a dále prosazovat ukončení těžby uhlí a zastavení výroby Elektrárny Počerady. 

Krajská ideová konference se nesla v přátelském duchu a diskuze byla velice plodná. Čas, který byl konferenci určen ani nestačil, členové by rádi diskutovali déle, ale bohužel, prostory jsme museli opustit po 15 hodině. 

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09 Ústeckého kraje

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme