Místostarostou v Roudnici nad Labem se stal Richard Červený

V Roudnici nad Labem proběhlo dne 3.11.2022 ustavující zastupitelstvo, kde bylo zvoleno nové vedení města, na kterém se bude podílet také Akce R včetně členů TOP 09.

21. 11. 2022

Starostou se stal František Padělek (Společně pro Roudnici), prvním místostarostou náš Richard Červený (TOP 09 / Akce R) a druhým místostarostou Jiří Řezníček (ANO). V Radě Města spolu s nimi usednou za Akci R Milan Děžinský (TOP 09) a Michaela Šindrbalová, za Společně pro Roudnici Vlastimil Čtverák a za ANO Pavel Elias.

"Děkuji za hlasy voličům Akce R, které nás vynesly k vítězství. Po 8 letech v opozici si myslím, že lidé ocenili naši aktivní práci v této roli a náš konzistentně konstruktivní přístup ke správě města. Ve stejném duchu chceme naplňovat i novou roli ve vedení. Energii a erudici na to máme. Jsme připraveni." říká místostarosta Roudnice Richard Červený.

V gesci našeho místostarosty, který bude zároveň zástupcem starosty v době jeho nepřítomnosti, budou odbory STRATEGICKÉHO ŘÍZENÍ A PLÁNOVÁNÍ, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ a DOPRAVY. Jsou to témata, v nichž se Richard výborně orientuje, a která zároveň tvoří významnou část programu Akce R pro období 2022-2026 (najdete ho na https://www.akcer.cz/).

Richard Červený je ředitelem Soukromé podřipské střední odborné školy a středního odborného učiliště v Roudnici nad Labem. Členem TOP 09 je od roku 2016.

Eliška Veselá
krajská manažerka TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme