Možnost zapojit se do voleb

TOP 09 nabízí možnost podílet se na kampani a stát se volebním komisařem

4. 9. 2013

Také v Ústeckém kraji nabízí TOP 09 svým členům a příznivcům možnost zasednout během sněmovních voleb v okrskových volebních komisích. Svou účastí můžete přispět k zákonnému a férovému průběhu voleb.

Každá strana může jmenovat jednoho volebního komisaře do každé okrskové volební komise. Zvažte prosím, zda byste právě vy nebo někdo z Vašich blízkých nechtěli zastupovat TOP 09 jako volební komisař u těchto důležitých voleb v termínu 25. a 26. října 2013. Svou účastí pomůžete TOP 09 a hlavě bezproblémovému průběhu voleb a váš čas bude oceněn i finančně. Za tuto práce je vyplácena odměna cca 1.400,- Kč. Je však třeba počítat i s nutnostíé absolvování krátkého školení.

Pokud byste se chtěli účastnit voleb jako komisař ve volební okrskové komisi, sdělte to prosím  do 15.9.2013 regionálnímu předsedovi vašeho okresu nebo krajskému manažerovi na mail rostislav.kadlec@top09.cz Pro vaše nahlášení obecním/městským úřadům potřebujeme jméno a příjmení, bydliště a rodné číslo.

TOP 09 a Starostům můžete pomoct i během předvolební kampaně. Uvítáme a budeme si vážit i drobné pomoci. Máte-li chuť se třeba jen na chvilku zapojit do naší kampaně, kontaktujte nás na adrese rostislav.kadlec@top09.cz

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme