Plagiátorství hejtmanky Vaňhové

23. 9. 2012

Dnes, 20.9.2012, se konal mítink sociální demokracie na náměstí v Duchově. Řečnil předseda Sobotka a slovo měla samozřejmě i hejtmanka Vaňhová. Ta si zjevně vzala příklad z vystoupení leadera kandidátky TOP 09 aStarostů paní Haasové z úterního speciálu Martina Veselovského na Radiožurnálu. MUDr. Haasová hovořila o dluhu, který má česká společnost vůči Ústeckému kraji. V něm se dobývá hnědé uhlí a z něj vyrábí více než 50% elektrické energie u nás. To má ale bezprecedentní následky na kraj a jeho obyvatele. Připomeňme tři města a dalších 150 obcí, které musely ustoupit těžbě uhlí pro potřeby této společnosti! Bylo přesídleno více jak 100 000 lidí. Za to vše kraj nic nedostává a noří se dále do problémů. Hejtmanka prokázala myšlenkovou impotenci, tak typickou pro současnou politickou elitu kraje a pro sociální demokracii obzvlášť. Dokumentuje to prázdnotu a nicotu politiky, která se namísto nápadů a myšlenek na budoucnost potácí v záplavě prázdných slov, billboardech, plakátech a stranických upomínkových předmětů. Plagiátorství hejtmanky je jen důkazem, že ti, co nemají vlastní myšlenky, bez skrupulí je ukradnou ber kde ber, tzn. u TOP 09 a Starostů.

volební program

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ