Karola Haasová, kandidátka na hejtmanku Ústeckého kraje

10. 5. 2012

Lídrem ústecké kandidátky bude lékařka Karola Haasová.

Jsme strana, která brání evropské ideály a prosazuje proevropskou politiku také na úrovni regionů. I když nám dnes fouká vítr do obličeje, zodpovědný politik nemá popularitu na prvním místě, ale má tam pouze to, co je dobré pro tuto zemi. Posíláme do voleb správné lidi,“ říká předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

MUDr. Karola Haasová se narodila 17. 7. 1964 v Ústí nad Labem, kde také se svou rodinou žije. Je vdaná a má 2 dcery (12 a 16 let). V roce 1988 ukončila studium na III. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze a nyní pracuje v Centru imunologie a mikrobiologie Zdravotního ústavu se sídlem v Ústí nad Labem. Zastává zde vedoucí funkci v Oddělení vakcín. Karola Haasová se dále zabývá imunologií, alergologií a mikrobiologií.
V politice se věnuje především sociální oblasti. V letošních volbách chce kandidovat proto, že považuje tzv. „koalici“ ČSSD a ODS přímo za nemravnou. A argument, že komunální a krajská politika je přeci „o něčem jiném“ než na celostátní úrovni, nemůže obstát. Připadá jí totiž, že vždy jde a šlo pouze o rozdělení zájmových sfér ku prospěchu těchto stran a jejích straníků. V centru jejího zájmu zůstávají sociální věci, kulturní politika a zdravotnictví.

volební program

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ