Michal Kučera to Babišovi a jeho vládě spočítal: Jen čistky, klekání a marketing

7. 5. 2018

Místopředseda TOP 09 a bývalý poslanec Michal Kučera v několika větách shrnul na Facebooku dosavadní činnost vlády Andreje Babiše. Ve zkratce píše o diletantech, cílených čistkách a vládě, které je zaměřená jen na svojí propagaci.

„Půl roku po volbách už jsou na světě první vlaštovky signalizující, co nás asi v příštích letech čeká. Vláda bez důvěry stihla udělat rozsáhlé čistky ve státní správě a obejít tak služební zákon, který měl právě tomuto zabránit. Trestně stíhaný premiér zakleknul na vedoucí složky policie a snaží se dostat pod svou kontrolu útvar dohlížející nad policejními sbory,“ píše Michal Kučera a nezapomíná ani na Adama Vojtěcha, ministra zdravotnictví.

„Neúspěšný zpěvák vyhazuje ředitele nemocnic a ministryně obrany chválí legionáře za boj proti Hitlerovi v roce 1918, kdy byl Hitler bezvýznamným desátníkem kdesi daleko na západní frontě. A ještě jednou – to vše, bez důvěry. Marketingová vláda ,odborníků v demisi‘ prostě nekecá a maká,“ připomíná Michal Kučera.

Vláda Andreje Babiše je stále bez důvěry. Vládnout ji nechává Miloš Zeman. Babiš se snaží vyjednat podporu od komunistů a sociálních demokratů. V praxi však Babiš své záležitosti „protahuje“ sněmovnou díky neoficiální koalici ANO, SPD, KSČM.

zdroj: http://forum24.cz/michal-kucera-to-babisovi-a-jeho-vlade-spocital-jen-cistky-klekani-a-marketing/

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09 Ústeckého kraje

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme