× Staňte se našimi členy!

Spokojený život pro všechny

1. 10. 2014

Severní Terasa -  místo, kde budou spokojené všechny věkové kategorie občanů. To je cíl, kterého chce svojí politickou prací v tomto obvodu dosáhnout TOP 09. „Na Severní Terase jsem vyrostla, bydlím zde a chci tu bydlet i nadále,“ říká jednička na kandidátce této strany do obvodního zastupitelstva Bc. Irena Skálová a slibuje, že ve prospěch rozvoje Severní Terasy je ochotna věnovat svou energii i volný čas.

Co tady hlavně chcete změnit a jak?

„Zlepšit péči o pořádek a zeleň, především rozšířením zázemí  údržby životního prostředí a využitím vlastních pracovních sil.  Zajistíme více kontejnerů na třídění odpadu,  dokončíme výstavbu kontejnerových stání, poplatky za psy použijeme na speciální koše s pytlíky a na další vysavač na psí exkrementy. Také bychom chtěli víc zapojit širokou veřejnost do rozhodování o pořádku a zeleni nebo vyčlenit prostory v sídlišti, kde budou mít jeho obyvatelé možnost pěstovat bylinky, květiny, zeleninu a v neposlední řadě mezilidské vztahy.“

Stálým problémem je parkování. Plánujete nová parkoviště?

„Peníze z placeného parkování budeme střádat do fondu na budování nových parkovacích míst. Bonusem placeného parkoviště bude monitoring a pojištění motorového miláčka po dobu parkování.“

Severní terasa má vedle krásného Centrálního parku i další pozoruhodnost – Erbenovu vyhlídku. Nezůstává ale rozhledna tak trochu  ve stínu parku?

„Plánujeme využít tohoto místa na kulturní, sportovní a společenské akce, mimo jiné i  kvůli bližší dostupnosti obyvatel z Dobětic, Stříbrníků a Kočkova. Protože Severní Terasu netvoří jen  stejnojmenné sídliště, ale i tyto části a lidé odtud mají stejné právo na zábavu a sport v dosahu svého bydliště.“

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ

Hradiště 97/4