Proběhl regionální sněm ústecké TOP 09

8. 12. 2010

TOP 09 okresu Ústí nad Labem si včera v podvečer zvolila na svém regionálním sněmu nové vedení. Pozici předsedy obhájil Pavel Boček, jeden ze zakládajících členů TOP 09 Ústeckého kraje, místopředsedy byli zvoleni Martin Fišer a Miroslav Král.

„Pokládal jsem za samozřejmé po komunálních a senátních volbách svolat regionální sněm, na kterém by okresní vedení dalo své funkce k dispozici a delegáti mohli rozhodnout, zda změní vedení regionu či nikoli. Jsem rád, že jsem obdržel celkem silný mandát pro další práci pro TOP09 v okrese Ústí nad Labem," řekl Boček.

Regionální  sněm byl příležitostí k diskusi nad dalším rozvojem TOP 09 na Ústecku. „Proběhlé volby a povolební vyjednávání v Ústí nad Labem byly pro nás reflexí a velkou zkušeností. Budeme i  nadále prosazovat naše programové vize. Život na dluh není dlouhodobě udržitelný, jak ukazuje situace v celé  naší zemi. Zároveň vycházím z toho, že nebát se a nekrást je stále snad pro většinu lidí považováno za normální způsob života," uvedl Boček.

Na sněmu byla také diskutována situace ústeckého divadla. „Jak ukazuje poslední dění kolem kulturního života v Ústí nad Labem, musíme kulturu chránit. Zrušit, popřípadě omezit, se dá všechno velmi snadno, ale znovu cokoli vybudovat je mnohem těžší, proto je „ústecká TOP09" v případě divadla takto aktivní," řekl Boček.

Rostislav Kadlec
krajský manažer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme