× Staňte se našimi členy!

Představujeme Vám dalšího z kandidátů TOP 09 Ústí nad Labem

23. 9. 2014

Představujeme Vám dalšího z kandidátů TOP 09 v Ústí nad Labem. Za TOP 09 kandidují nejen manažeři úspěšných firem, vysokoškolští pedagogové, ale i drobní podnikatelé a živnostníci. Jejich pohled, zkušenost, názor je pro nás velmi důležitý. Vytváří dlouhodobě velmi vysokou hodnotu pro naši společnost.

Jaroslav Sládek
36 let

Narozen 1978 v Ústí nad Labem. Mám dvouletou dceru. Vystudoval jsem Střední hotelovou školu v Mostě. Poté jsem odešel pracovat do německého města Sindelfingen jako řadový číšník na roční pracovní vízum. Po návratu společně s mým otcem vstoupil do podnikání v oblasti ubytování  a stal se živnostníkem.  Když se ohlédnu za posledních 15 let, vidím mnoho starostí, krizí a tvrdé práce...  Dnes mohu říct, že spoluprovozuji úspěšně zavedenou malou firmu a práce zde mě baví. Mezi mé koníčky patří historie 20.stol. focení a cestování.

Na konci roku 2010 jsem podal přihlášku ke vstupu do strany TOP 09 a v rámci svých možností se snažím tuto stranu podporovat.

Při komunikaci s městem a jako člověk který bydlí na Severní Terase od narození si dnes nemohu nevšímat věcí které je třeba změnit k lepšímu, myslím si, že obvod stále plně nevyužívá svou moc lépe spravovat tuto městskou část, vadí mi některé stále rozbité chodníky, neuspokojivě dořešené parkování v okolí paneláků, vlažná komunikace s MP, která by měla razantněji dohlížet na velké množství "pejskařů ", kteří nedodržují základní pravidla.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ

Hradiště 97/4