TOP 09 součástí nové koalice v Lounech

25. 1. 2012

Včera došlo k dohodě na uzavření koaliční smlouvy mezi ODS, USZ,TOP 09 a KpL. Shoda panuje zejména v programových prioritách a podobném pohledu na další rozvoj města Louny.

TOP 09 vítá vstřícný postoj ODS, která dokázala odblokovat koaliční jednání a umožnit tak vznik středopravé a názorově blízké koalice. Starostou města bude na nejbližším zastupitelstvu zvolen Radovan Šabata z Unie pro sport a zdraví, dlouholetý lounský zastupitel, který byl ve volbách do poslanecké sněmovny jedním ze dvou zástupců lounského okresu na kandidátce TOP 09. Místostarostkou bude zvolena paní Edita Hořejší z ODS.

"Věřím, že tímoto končí neradostné období konfrontační politiky a že se teď budeme moci věnovat především práci pro město. Proto mne i těší rozhodnutí Ing. Hořejší opět vstoupit do komunální politiky a přispět tak vzájemné spoulpráci svými zkušenosmi a nadhledem" uvedl Michal Kučera, předseda regionální oprganizace TOP 09.

TOP 09 nominuje jako své zástupce do Rady města současného radního Michala Kučeru a lékaře Jiřího Tesaře, nestraníka zvoleného za TOP 09.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme