Pavel Janda se narodil v roce 1984 v Podbořanech.

V letech 1996 - 2004 studoval na Gymnáziu Václava Hlavatého v Lounech. V roce 2010 absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze.

po tříleté praxi advokátního koncipienta nyní pracuje jako právník v České obci sokolské. Od listopadu 2013 působí rovněž jako asistent poslance Michala Kučery. V roce 2010 stál u zrodu a dodnes provozuje regionální portál LOUNSKE.info.

Pavel Janda patří mezi zakládající členy TOP 09 v Lounech a Ústeckém kraji. Do vzniku strany TOP 09 nebyl členem žádné politické strany.

Od roku 2011 je členem Krajského výboru TOP 09 v Ústeckém kraji, již druhé funkční období je členem Smírčího výboru TOP 09. V prosinci 2013 se stal místopředsedou nově ustavené místní organizace TOP 09 Louny.

Žije s manželkou Janou v Lounech.

Svůj volný čas tráví s manželkou a jejich společným pokladem - fenkou anglického buldoka Gabriellou. Je členem florbalového oddílu TJ Lokomotiva Louny, za který nastupuje v Ústecké lize mužů.  Též je členem Veslařského klubu Ohře, který v loňském roce oslavil 130 let od svého založení.

motto: "Chovat se slušně! Vždycky a za každých okolností."  - Ivan Medek r.2008

web: http://www.paveljanda.cz
e-mail: pavel.janda@top09.cz

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme