Narodila jsem se v roce 1959 v Moravské Třebové a po základní škole jsem vystudovala Střední průmyslovou školu chemickou v Brně. Po třech semestrech oboru Geochemie na brněnské Universitě Jana Evangelisty Purkyně jsem se přestěhovala v roce 1981 do Loun a také změnila studijní obor na Technologii silikátů na Vysoké škole chemicko- technologické v Praze. Současně jsem začala pracovat v Elektroporcelánu Louny, kde jsem prošla různé pozice od dělnice až po samostatného technologa oxidové keramiky. Studium jsem dokončila dálkově v roce 1988.

 

Po druhé mateřské dovolené jsem dostala šanci učit chemii na Střední odborné škole technické a postupně studovat pedagogiku a angličtinu. Doplňkové pedagogické studium jsem dokončila v roce 1999 a roce 2006 jsem složila státní jazykovou zkoušku na ČVÚT, Masarykově ústavu vyšších studií. O  rok později jsem získala tři mezinárodní Cambridge certifikáty TKT pro učitele angličtiny jako cizího jazyka.

Své znalosti anglického jazyka jsem doplnila dvěmi zahraničními studijními pobyty a prací ve tříletém mezinárodním školním projektu.

Mimo samotnou pedagogickou činnost se věnuje také organizaci školních a mimoškolních akcí.

Svůj volný čas trávím nejraději v  přírodě. Věnuji se sportu, turistice a cestování, a nadále se zdokonaluji v  cizích jazycích.

 

V Lounech žiji se svou rodinou téměř 30 let. Město mi přirostlo k srdci a jeho osud a věci kolem mě, mi nejsou lhostejné. Ráda bych nabídla své znalosti a zkušenosti, a pomohla při řešení problémů, které lounské občany trápí.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme