Louny mají nové Městské informační centrum

27. 3. 2014

LOUNY - V pondělí 24. března v pravé poledne, v době, kdy se rozezněly zvony ve věži chrámu sv. Mikuláše, bylo na Pražské ulici v Lounech slavnostně otevřeno nové Městské informační centrum.
Přestřižení pásky se zhostili: starosta Loun Radovan Šabata, starosta partnerského město Zschopau, Klaus Baumann a zástupkyně Euroregionu Krušnohoří, s jehož dotační podporou bylo infocentrum vybudováno. Kromě zástupců takových kulturních institucí, jako je Vrchlického divadlo, kino či Státní okresní archiv, byl přítomen poslanec Michal Kučera (TOP09), předseda kulturní komise Michal Pehr a další. Při příležitosti otevření představil starosta města novou vedoucí informačního střediska Blanku Tomáškovou, která uspěla ve výběrovém řízení, ale ještě jí musela do funkce potvrdit odpoledne zasedající rada města Loun.

Je škoda, že zde není přítomna Alexandra Suková, která stála u zrodu myšlenky na nové informační centrum ve městě a věnovala mu spoustu času a úsilí," uvedl při zahájení Jaroslav Čása z komise pro cestovní ruch. Paní Suková, bohužel, nebyla na otevření radnicí pozvána. Akce se nezúčastnila například ani ředitelka knihovny Dagmar Kučerová.
Všichni přítomní z rukou nové ředitelky Infocentra obdrželi pohlednici, aby věděli, kam se vracet.

Svobodný hlas | 26.3.2014 | Strana: 2 | Autor: (jt)

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme