× Pohněme s tím. Společně!

Louny: Krátké info nejen ze zastupitelstva

29. 6. 2011

Přinášíme Vám krátký informační souhrn našich aktivit v zastupitelstvu města ale i v komisích.

Zastupitelstvo Loun schválilo návrh Mgr.Pavla Jandy (TOP 09) na přípravu obnovení pomníku T.G. Masaryka. "Pomník by neměl jen připomínat historické události spojené se vznikem naší republiky,ale měl by být morální a mravním symbolem" uvedl lounský radní Ing. Michal Kučera. "Chtěli bychom, aby se do diskuse nad obnovením pomníku zapojila široká veřejnost,občanská sdružení a spolky i další politické strany" dodal Kučera.

Město již může omezit provoz výherních loterijních automatů VLT a vytlačit je z míst, kde jejich provoz narušuje pořádek nebo z blízkostí škol. Zastupitelé TOP 09 budou v následujícím období navrhovat usnesení, které provoz VLT upraví. Dejte nám vědět, ve kterých místech v Lounech Vás provoz VLT trápí.

Dopravní komise rady města Loun se zabývá zpoplatněním parkovacích míst v ulicích centra města Loun. Výsledkem by měla být větší rotace na parkovacích místech a tudíž větší návštěvnost obchodů a živností v centru Loun. Nezanedbatelným efektem je výnos pro městskou pokladnu. Situaci aktivně v komisi řeší Václav Vích (TOP 09), na kterého se můžete obracet s Vašimi návrhy a náměty. Václav Vích je Vám k dispozici na emailu Vich.Vaclav@seznam.cz.

V případě jakéhokoliv dotazu na dění ve městě či podnětů k činnosti lounské TOP 09 v zastupitelstvu a radě města neváhejte kontaktovat Ing. Michala Kučeru, zastupitele města a člena Rady města.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ

Hradiště 97/4