Lounská TOP 09 bude mít v čele kandidátky Pavla Jandu

V neděli 15. června místní výbor lounské organizace jednohlasně zvolil svým lídrem TOP 09 pro podzimní komunální volby právníka Pavla Jandu, který uplynulé čtyři roky působil v kontrolním výboru zastupitelstva města.

16. 6. 2014

„Lounská TOP 09 hodlá pokračovat v trendu, který prosazovala v uplynulých čtyřech letech. Tedy mít zdravé a hospodárné město, smysluplně investovat, ulehčovat a ne komplikovat obyvatelům život. A to vše dělat maximálně transparentně," uvedl lídr kandidátky Pavel Janda.

Předseda lounské místní organizace TOP 09 Vojtěch Vágner k tomu uvedl : „Naši kandidáti jsou připraveni navázat na práci našich zastupitelů a radních, pracovat pro Louny a posunout je zase o kus dál. Kandidátku tvoří lidé, kteří v Lounech žijí, mají Louny v srdci a chtějí v práci pro město zúročit své zkušenosti. Díky práci našich současných tří zastupitelů máme na čem stavět a já věřím, že to voliči dokáží ocenit."

Svou kandidátku má lounská TOP 09 téměř uzavřenou, v nadcházejících dnech bude místní výbor schvalovat pořadí kandidátů.

Mgr. Pavel Janda
• absolvent právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze
• po tříleté praxi advokátního koncipienta nyní působí jako právník v České obce sokolské a asistent poslance Michala Kučery
• založil a spravuje stránky LOUNSKE.info
• člen Kontrolního výboru Zastupitelstva města
• volný čas tráví se snoubenkou Janou a jejich fenkou anglického buldoka
• je členem Veslařského klubu Ohře a florbalového oddílu TJ Lokomotiva Louny

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme