Narodila jsem se v prosinci 1956 ve Slaném a od svých 9-ti let žiji v Lounech. Vystudovala jsem Střední Zdravotní školu v Chomutově obor zdravotní sestra, kde jsem také úspěšně odmaturovala.

 

 

Po revoluci jsem začala podnikat v oboru tělovýchovy a fitness, zvýšila jsem si kvalifikaci v oboru trenér kulturistiky a fitness, jsem lektorka a profesionální instruktorka aerobiku první třídy splatností v EU a rozhodčí Sportovního aerobiku.

Tato osvědčení mě opravňuje pracovat s dětmi a také se jim věnuji. S dětmi pracuji na profesionální úrovni, což dokazují i jejich výsledky.

Své odborné zkušenosti které jsem získala po dobu 20-ti let se budu snažit uplatnit i v případné práci ve sportovní komisi pro město Louny pokud budu zvolena.

 

Členem strany TOP 09 nejsem, ale plně souhlasím s jejím programem a proto kandiduji jako nezávislá, abych své myšlenky a hlavně cíl pomoci sportovním klubům, oddílům a sdružením

při jejich náročné obětavé práci. V Lounech je spousta nadějných sportovců a ti se musejí podporovat.

 

Jsem vdaná a mám dospělého syna a proto mám čas na sport který mě zabírá veškerý volný i pracovní čas. Přesto když mám volno tak si ráda poslechnu moderní hudbu a ráda si přečtu pěknou knihu. Také ráda lyžuji, ale nejvíce miluji moře a sluníčko kde náležitě s manželem relaxujeme a odpočíváme.

 

Přála bych si, aby sport v našem městě byl dostatečně oceněn a byly zde vytvořeny takové podmínky, které budou motivovat všechny kluby a oddíly ještě k větší aktivitě. Tím získáme následně i nastupující generaci k tomu že budou sportovat a dáme tak stop obezitě.

Je dokázáno že ten kdo si hraje a sportuje nezlobí.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme