Narodil jsem v lednu 1983 v Praze, ale celé dětství až do dnešních dní trvale žiji v Lounech. Vystudoval jsem Gymnázium Václava Hlavatého, kde jsem maturoval v roce 2001. Po maturitě jsem absolvoval studium na České zemědělské univerzitě v Praze, v oboru Management a marketing, úspěšné zakončené titulem inženýr v roce 2006. Nyní dálkově studuji obor Finanční řízení podniku na pražské Vysoké škole ekonomické.

 

Po studiu jsem nastoupil do distribuční společnosti, zastupující několik světových značek v oblasti tiskových řešení. Ve stejné společnosti pracuji stále, nyní jako obchodní ředitel společnosti. V mé zodpovědnosti je rozvoj prodeje v České republice, komunikace s partnerskou sítí, jednání s dodavateli, cenová a logistická politika, komunikace se zahraničními partnery. Své zkušenosti z práce v soukromém sektoru se budu snažit uplatnit i v případné práci pro město Louny.

 

Do strany TOP 09 jsem vstoupil ihned po jejím založení, byla a stále je pro mne tou jedinou správnou volbou, tou správnou šancí změnit věci, které mi na dnešní politické kultuře vadí.

V rámci naší regionální organizace jsem místopředsedou a také členem krajského výkonného výboru. Odborně se snažím působit zejména v oblastech ekonomických, tedy v oblasti veřejných rozpočtů, podpory podníkání, dopravy. Své myšlenky a cíle, které se můžete dočíst v programu lounské TOP 09, se budu snažit prosazovat i na lounské radnici, pokud budu zvolen.

 

Nejen prací a politikou živ je člověk, mezi mé koníčky patří zejména sport, historická a geopolitická literatura, divadlo a film, cestování po Evropě.. Jsem svobodný, bezdětný.

 

Od malička žiji v Lounech a zvláště historické lounské centrum považuji za jedno z nejhezčích v České republice. Máme krásný park, máme nesrovnatelnou historickou památku v podobě kostela. Přál bych si, aby se i ostatní lounské oblasti, zejména předměstí, poznamenané násilnou komunistickou výstavbou, postupně vyvinuly v příjemné prostředí, kde je radost bydlet a žít. Věřím, že odpovědná, hospodárná, slušná práce nás k tomu cíli může brzy dovést.

 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme