Staro-nové vedení RO TOP09 Litoměřicko

18. 2. 2015

Dne 16. 2. 2015 se uskutečnil volební sněm regionální organizace TOP09 Litoměřicko. Úvodní slovo přednesl krajský předseda TOP09 Ústeckého kraje Tomáš Tesař, který informoval o dění v TOP09 na centrální úrovni a popřál šťastnou ruku při volbě nového vedení regionální TOP09.

Volební sněm proběhl ve velmi pracovním duchu a za dostatečné účasti členů, kteří zvolili nové vedení regionu pro nadcházející 2 roky včetně delegátů na krajský sněm.

Předsedou byl zvolen Zdeněk Šoral, který jako zakládající člen TOP09 v regionu i kraji obhájil po třetí pozici regionálního předsedy. Místopředsedou byl zvolen Jaroslav Marek a Monika Bakešová, kteří také obhájili své pozice z minulých období.

Novými členy výboru byli zvoleni Roman Dráb, Jan Ryšavý, Michal Baji a Martin Hrdina.

Předsedou revizní komise byl zvolen Milan Bláha a členy Karel Mencl a Martin Novotný.

Delegáty krajského sněmu pak byli zvoleni Jan Ryšavý, Roman Dráb, Karel Mencl, Martin Hrdina a automatický mandát mají za Litoměřický region Zdeněk Šoral, Jaroslav Marek a Michal Baji.

„ Naší hlavní snahou bude rozšířit členskou základu v regionu, která je zatím velmi malá. Jde o úkol nadmíru složitý, ale věříme, že i v dnešní době nové zájemce dokáže oslovit. „

Předseda RO TOP09 Litoměřicko

Zdeněk Šoral

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme