2. 5. 2010
Dne 2.5.2010 se uskutečnila v Litoměřicích spanilá jízda. Jízda byla symbolickým doprovodem svatby z rozumu s TOP 09. Svatební hosté - podporovatelé projeli Litoměřice, Bohušovicemi nad Ohří a Terezínem, kde na náměstích proběhla krátká kontaktní kampaň s občany. Kolona čítala 13 vozů a 18 spřízněnců s TOP 09, které si nezadali nazdobením se svatební kolonou jen s tím rozdílem, že ctili barvy nejen bílé, ale vzali si do parády i červenou a modrou.
Po průvodní jízdě přes uvedené obce bylo zakončením setkání s lidmi na Mírovém Náměstí v Litoměřicích, kde proběhla druhá část volební kampaně. Průvod kontaktní kampaně v čele s Jaromírem Drábkem a Josefem Bakešem prošel nejen náměstí ale došel až k litoměřickému výstavišti, kde se členové TOP 09 dali do hovoru se zájemci o volební informace.
Zakončení proběhlo spanilou jízdou na Mostnou Horu, kde byl den zakončen Schwarzenbergským gulášem a proslovem Jaromíra Drábka. Den byl sice pochmurný počasím, ale o to lepší vládla náladu. Poděkování patří všem zúčastněným.

Zdeněk Šoral - předseda regionální organizace TOP 09 Litoměřicko

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme