Rozčarování nad zprávou o nakládání s dotacemi na vzdělávání v rámci Ústeckého kraje

16. 1. 2012

Je neuvěřitelné, co vše se může dít na úrovni statní a krajské politiky a co k tomu stačí. TOP 09 bojuje právě proti takovému chování a nakládání se státními prostředky a dotacemi.

Kraj pod vedením ČSSD a ODS opět potvrdil, co všechno se dá zvládnout za působení jednotlivých kádrů v politických funkcích, když jejich strany vládnou a mají přístup k moci a financím. Propojení a jednání zástupců krajské vládní politické garnitury a jejich spřízněnců je něco, co u nás nenalézá pochopení a proti čemu je nutno bojovat. Je smutné, že takový lidé jsou v politice a jsou zvoleni do vedení města, kraje či státních organizací a lidé neslyší a nevidí, co se děje.

Věřím, že na základě informací v článku budou státními orgány učiněny kroky, které minimálně potrestají takové nakládání s prostředky veřejnými. Politická či veřejná funkce nemá rozhodně být „malou domů", jak nám to ukazuje současná vláda kraje Ústeckého a její představitelé. Mohu jen konstatovat, že náš cíl je občanům ukázat jinou politiku a jiný přístup a spolupráci s dalšími uskupeními, které brojí proti podobnému chování v politice, víc než si myslíte.

Ing. Zdeněk Šoral
předseda RO TOP09 Litoměřicko a
místopředseda KV TOP 09 Ústecký kraj
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme