Miroslav Kalousek navštíví Roudnici nad Labem

17. 4. 2010

V pátek 23. dubna 2010 navštíví 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek Roudnici nad Labem. Doprovázet ho bude místopředseda TOP 09 a volební lídr pro Ústecký kraj Jaromír Drábek a starosta Roudnice nad Labem a dvojky kandidátky TOP 09 Josef Bakeš.

Nejprve bude Miroslav Kalousek spolu s Jaromírem Drábkem diskutovat se studenty místní VOŠ a SOŠ o problematice veřejných financí. Poté navštíví masokombinát Procházka, kde se setkají s vedením společnosti. Po poledním setkání se starosty, řediteli příspěvkových organizací a vedením TOP 09 Ústeckého kraje zavítá Miroslav Kalousek s doprovodem do roudnické nemocnice, kde se setká s vedením a prohlédne si nemocniční areál.

V 15:00 bude na Karlově náměstí zahájena kontaktní kampaň. Vrcholem dne bude od 17:00 koncert „Za lepší budoucnost“, v rámci něhož vystoupí Bára Basiková, Monika Bagárová, Tereza Černochová a sbor gymnázia Zlatá střední. Programem bude provázet Gába Al Dhábbaa. Miroslav Kalousek pozdraví diváky přímo z podia v 17:55. Koncert je volně přístupný pro každého.

Kontaktní kampaň je výzvou pro všechny sympatizanty, podporovatelé a členy TOP 09, kteří chtějí dát najevo své sympatie a podpořit naší společnou kampaň. Budeme rádi, když dorazíte.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme